Kënaqesia juaj në portalin tonë!

Mire se vini ne Ardhmeria Forum, Ju ftojme qe te Regjistroheni, ne menyre qe te keni aksese ne te gjitha kategorit dhe temat, ne Ardhmeria Forum, mund te gjeni Filma Shqip dhe te huaj, Muziken me te re 2011, DVD Humore shqip, Keshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete dhe Lajmet me te reja nga vendi dhe bota.

Ardhmeria-Forum Staff.

You are not connected. Please login or register

Shiko temën e mëparshme Shiko temën pasuese Shko poshtë  Mesazh [Faqja 1 e 1]

answeR hackeR

Anëtarë i ri
Anëtarë i ri
Trajneri i Real Madridit, Jose Mourinho thotë se atij i mungon Serie A, e cila ka qenë një përvojë e shkëlqyeshme për të.
Ish-trajneri i Interit ka shprehur mirënjohjen për çmimin e fituar, Oscar del Calcio.
“Më vjen keq që nuk kam qenë atje me ju, por gjysmëfinalja e Kupës së Mbretit kundër Sevillas më ka penguar. Atje do të jetë Beppe Baresi për të më përfaqësuar. Ata janë miqtë e mi më të mirë dhe ishin bashkëpunëtorët dhe për më shumë ata janë fansa të Interit, që është e rëndësishme për mua”.
“Të pranoj një Oscar është e mrekullueshme pasi për mua respekti është më i rëndësishëm dhe fatmirësish gjithmonë e kam pasur nga lojtarët e mi. Por po ashtu është e rëndësishme pasi respekti dhe admirimi vjen edhe prej rivalëve të mi”.
“Dua të falënderoj lojtarët e mi, pasi ata fituan për mua. Pa ta gjithçka do të ishte e pamundshme të realizohet. Nëse Liga Italiane është aq e bukur dhe e vështirë, kjo është falë trajnerëve të mrekullueshëm që punojnë në Serie A. Kam qenë në Portugali, Angli, Itali dhe Spanjë, dhe vështirësia e kampionatit italian më ka ndihmuar të bëhem një lojtar më i mirë”, ka deklaruar Mou.

http://www.facebook.com/DangerousHackerSs

Shiko temën e mëparshme Shiko temën pasuese Mbrapsht në krye  Mesazh [Faqja 1 e 1]

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi